Vaimolle vierasta munaa kuumaa seuraa

Teron liikkumaan aivan hitaasti. Ki ki kiitos, Setä Tero pystyi ajattelemaan vain sisällän olevaa vettä joka aiheutti suurta tuskaa. Tero aneli armoa, mutta tietenkin turhaan. Vähitellen Antti työnsi kaikki viisi sormea kokonaan Teron pyllyreikän ja levitteli reikä eri suuntiin. Sitten Antti otti Teron jaloista kiinni ja alkoi työntä syvälle, niin että Tero parkaisi kivusta.

: Vaimolle vierasta munaa kuumaa seuraa

Tänän ei sitten seuraakaan muuta, mutta yöksi saat vähän seuraa. Erityisen kivulias oli takapuoli, joka oli jo muutenkin haavoilla piiskaamisesta. Turpa kiinni komensi Antti. Tultuaan takaisin Antti pesi Teron vielä kerran paineletkulla ja irroitti remmit. Toinen oli noin 60-vuotias mies, joka oli kiinnostunut antamaan Terolle kunnon vanhanajan selkäsaunan vitsalla ja kepillä se jo kiihotti Teroa, mutta toinen vastaus oli vieläkin mielenkiintoisempi. 30 cm pitkällä puukepillä.

Vaimolle vierasta munaa kuumaa seuraa - Alcatraz helsinki ilmainen

vaimolle vierasta munaa kuumaa seuraa 220
Anopin nainti seksiasentoja kuvina Kiimainen nainen rakennekynnet leppävaara
Thai hieronta helsinki fressi seinäjoki ryhmäliikunta Aistillinen hieronta ruotsi porno
Erotiikka kauppa paras orgasmi 442
Sitten Antti avasi pesuhuoneen seinällä olevan kaapin jossa oli erilaisia omituisennäköisiä tarvikkeita. Yleensä Tero joutui nuolemisen ja imemisen jälkeen menemän kontalleen ja antamaan peppuaan Jorelle, mutta muutaman kerran Jore myös nai vain Teron suuta ja laukesi sinne. Kun kulli oli niin syvällä kuin se meni, Antti laskeutui makaamaan koko painollaan Teron pälle. Iskuja tuli ainakin 30 ja osa niistä osui suoraan Teron sukupuolielimille, mikä sai Teron huutamaan kivusta. Terosta tuntui, että Antissa oli sittenkin hiven ihmistä. No nyt liuutaan pojan pyllyyn sisän tokaisi Antti Antin jalat olivat telineen pällä, joten Antti oli lähes kokonaan Teron yläpuolella. Toisella vaijerilla Antti kiinnitti Teron vasemman jalan viereiseen puuhun siten, että Tero makasi maassa pingoitettuna kahden puun välissä. Tero ei nukkunut lainkaan. Tällä kertaa Antin laukeaminen oli Terolle kivuliaampaa kuin aikaisemmin, koska Antin kulli oli hyvin syvällä suolessa ja hakkasi suolen seinä. Erän puun kohdalla Antti komensi Teroa: No nyt maahan. Vatsallesi ja raajat levälleen kulmiin! Osa roikkui Teron esinahassa ja osa oli kullin juuressa. Vessa oli samassa käytävässä. Antti ruoski Teron koko selän ja pepun täysin sinipunaiseksi. Naiminen tapahtuikin usein vasta julman rangaistuksen jälkeen, niin että Tero pylly tai koko ruumis oli viiruilla kepiniskuista. No niin, nyt olisi kiitoksen paikka ja sitten vielä nuollaan mun kulli Antti totesi. Asento oli hyvin epämielyttävä. Tarinan tarkoitus ei ole kiihottaa ihmisiä ryhtymän kuvattuun toimintaan, vaansamalla tavalla kuin missä tahansa kirjallisuudessasiinä pyritän ilmaisemaan ihmismielen aspektia, joka toivottavasti pysyy kaikilla mielikuvituksen asteella.

0 ajatusta “Vaimolle vierasta munaa kuumaa seuraa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *