Lihava alaston nainen anopilta pillua

olevan moksiskaan. Heti, kun kuulin oven käyvän syöksyin pois lauteilta. Opiskelijana minä käytin tästä talosta nimitystä lukaali, enkä ollut uskoa onneani, kun Jaana ilmoitti vuokran olevan suhteellisen kiinteät kolme ja puoli sataa kuussa. Mä luulin, et sä olet huoneessas, mitä ihmettä?

Vanhempaa tai: Lihava alaston nainen anopilta pillua

Ulkoapäin olisi helposti nähnyt minun takaraivoni ja Jaanan ylös alas panemisen tahdissa hyllyvät tissit. lukukauden ensimmäinen periodi alkoi ja aloin jossain märin keskittyä myös opintoihin. Jaana oli välitön, nauroi paljon ja minulle tuli tunne, että hän jopa flirttaili kanssani. Pukeutumisessaan Jaana suosi nuorekasta tyyliä, mutta ei siitä huolimatta näyttänyt yhtän sälittävältä. Eli jos pidät tarinoistani, niin lähetä palautetta! Kuvittelin Jaanan pesemässä itseän, hieromassa saippuaa rinnoille ja koko vartalolle. Sitten Jaana sulki oven takanaan. Sitten vuokranantajani tarttui siihen varmoin ottein ja lipaisi kiusaavasti terskan alapintaa. Vitsailtiin Marjan kaa, että jos koskaan hän kyllästyis Micheliin, niin mä voisin kyl ottaa hänet. Olo oli raukea ja istahdin hetkeksi suihkuhuoneen lattialle. Sanalla sanoen Jaanalla oli muotoja, eikä ikä ollut tehnyt hänestä kuin pelkästän kiihottavamman. Vuodesohvan takana olevan ikkunan verhot olivat jäneet auki, mutta Jaana ei näyttänyt välittävän siitä ollenkaan. Kovankarheat nännit tuntuivat uskomattoman hyvältä vasten terskan alapintaa. Käsi tarttui jälleen kyrpän ja ohjasi munaa molempiin poskiin. Ei auttanut, vaikka hän oli yrittänyt selittä riskin ja korkean tuoton suhteellista suhdetta, sillä lopulta asiakas oli lähtenyt ovet paukkuen toimistosta. Jaanan lähdettyä ryntäsin ikkunaan, että näkisin edes vilauksen trikoissa keinuvasta pyllystä.

Gratis: Lihava alaston nainen anopilta pillua

Pikkuhiljaa käsityskykyni ja todellisuus alkoivat kohdata. Hän kertoi paraikaa tarinaa jostain miesasiakkaasta, joka oli halunnut sijoittaa riskittömän ja korkeatuottoiseen salkkuun. Jaanan äntely kiihotti minua ja tunsin, kuinka orgasmi alkoi lähetä. Innokkaana menin avaamaan eikä näky ollut muuta kuin tyrmävä: Piukat lenkkitrikoot imartelivat Jaanan vartaloa, ja rinnat olivat urheilutopista huolimatta mukavasti seksiseuraa heti naisseuraa miehille tarjolla. Puolen tunnin odottelun sijaan hipsin käntämän kiukaan pälle samantien ja kävin hakemassa kylmän oluen jäkaapistani. Varsinainen asunto sijaitsi kuitenkin yläkerrassa, josta löytyi kolmen huoneen ja keittiön kokoinen kokonaisuus. Tällä kertaa en estänyt hänen päsyän ulos, sillä olin todellakin saanut, mitä halusin. Kommenttilaatikko löytyy novellin lopusta. Uskon, että myös toinen osapuoli oli halunnut unohtaa tapahtuneen mahdollisimman pian.

0 ajatusta “Lihava alaston nainen anopilta pillua

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *