Kipu orgasmin jälkeen kulli pillussa

siirtyi Teron eteen ja käski Teron avata suunsa. Antti sylkäisi käteensä, hieroi ensin limalla kullinsa kosteaksi ja sitten työnsi kahdella sormella limaa myös Teron pyllyaukkoon ja hieroi sitä reijän seinille. Mulla on muutakin tekemistä. Se on sun etuoikeutes, että saat jakaa vakoas mulle ja nuolla mun kulliani, se sun tulee oppia. Lauetessaan Janne oli puristanut häntä lujemmin ja työntynyt voimalla hänen sisänsä, silloin Jaana oli tiennyt Jannen pästäneen elämännesteensä syvälle Jaanan sisän. Antti alkoi naida Teroa niin rajusti, että Tero heilui ilmassa käsien varassa roikkuen. Sakke nai aina rajusti ja työnsi ohuehkoa mutta pitkä kulliaan aina niin syvälle kuin se upposi.

Kipu orgasmin jälkeen kulli pillussa - Treffit Suomi24

Ajetusta ihosta huolimatta, Sakke oli hyvin epäsiistin oloinen. Sakke oli laiha ja noin kolmenkymmenen iässä. Voihkaisee Janne ja pitelee kädellän uikkarien etumusta. Pieni toivonkipinä syttyi Terossa. Antin kulli oli jo aivan kostea Teron haarojen hieromisesta, joten kulli liukui pyllyyn. Sen sijaan hän alkoi kouria ja tutkia Teron peppureikä isoilla sormillaan. Janne totesi tuttuun tyyliinsä Niin täytyykin ja hymyilee. Jaanaa imarteli se, että Janne näytti pitävän hänen tiukasta vaosta paljonkin, eipä sillä, Jaanakin tykkäsi siitä nautinnosta, minkä Janne antoi hänelle jäykällä kalullaan. Jokainen liike aiheutti sisällä elimistössä suuren tuskan ja Tero yritti olla täysin liikkumatta No niin, nyt heilutetaan vähän, että pylly puhdistuu Antti läimäytti Teroa lujaa takapuoleen. Tätä jatkui kauan, Terosta se tuntui ikuisuudelta, hän alkoi taas itkeä ja kyyneleet sekoittuivat suusta tulevaan limaan ja Antin kullista tuleviin eritteisiin.

Videos

Couple having slinky sex in outdoor shower. Joleen from. Tämän jälkeen Antti meni Tero pyllylle, ja avasi tulpan. Asentonsa takia Tero näki kun sitä tuli ulos; aina pulppuavina aaltoina paljon kerrallaan. Antti sanoi uhkaavaan sävyyn, otti kiinni Tero pannan ketjusta ja veti Teron huoneeseen, joka oli vuorattu patjoilla. No niin, katsotaanpa mihin kiimapyllyn kieli pystyy; nuoleppas sitten mun munia ja kulliani Sitten Jore asettyi sängylle selälle makaamaan, levitti haaransa ja veti Teron pätä haarojensä väliin. Hän haluaisi nähdä Jannen vielä uudestaankin ilman vaatteita, vaikka toisaalta Jaanan mielessä oli myös hänen kotikasvatus, joka taisteli tätä halua vastaan. Teron tuli rytmikkästi heilutella pyllyän ja levitellä reikänsä sormillaan kunnes Antti kiihottui. Sun tehtävä on vain pitä suuta kireellä. Joren painon vuoksi Tero ei pystynyt liikkumaan lainkaan, vaan joutui makaamaan Joren alla kulli pyllyssä useita tunteja kunnes Jore heräsi. Antti löi Teroa niin kovaa poskeen, että Tero horjahti sivulle. Antti alkoi kiinnittä sitä Teron jalkaan, mutta silloin Tero hätäntyi ja yritti paeta.

Kipu orgasmin jälkeen kulli pillussa - Ingen Strenger

Antilla ei kuitenkaan ollut kiire ja työnsi kulliaan hitaasti, mutta märätietoisesti aina vain syvemmälle. Jaana otti tilanteen haltuun rauhallisesti opastaen Jannea Janne, nojaa käsiisi ja liikuta kaluasi edestakaisin sisälläni, aloita rauhallisesti. Lisäksi Antti puristi Teron pyllyreijästä loputkin spermasta ja laittoi vesilasiin. Vain hänen varpaansa ulottuivat lattiaan. Naituaan Teroa pitkän, Antti tuli rajusti. Jaanallahan on tietenkin suurempi ja hikisempi työ, mutta onhan Jannestakin hyötyä, varsinkin, jos voimaa tarvittiin. Luukku oli koirankopin kokoinen ja keskellä ovessa oli pieni pyöreä aukko mistä tuli ilmaa. Jannella on myös vahvat käsivarret, niitäkin Jaana hivelee ja samalla kipu orgasmin jälkeen kulli pillussa vilkaisee alaspäin, Jannen kalua, miettien Vielä se on rentona, mutta eiköhän siihenkin tule kohta eloa. Hänen vako on janonnut tällaista käsittelyä, jäykän kova ja paksu kalu työntyy yhä uudestaan ja uudestaan vakoon sisän voimalla. Kului useita tunteja kunnes Antti avasti oven ja astui sisän. Jaanakin oli sekaisin hyvästä olosta, mutta Jaanalla se ei ollut aivan ehtinyt muodostua orgasmiksi asti, joten Jaanalla oli vielä energiat latautuneena vartaloon. Antti löi Teron kullia.

0 ajatusta “Kipu orgasmin jälkeen kulli pillussa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *